Slechte start voetbalteam in 3e Liga

zo
4
mei
2008

Slechte startHet team is slecht gestart omdat een aantal spelers tijdens de voorbereiding zijn weggeplukt door andere clubs. Onze selectie raakte daardoor zo uitgedunt dat we genoodzaakt waren B1 spelers op te stellen die nog te veel kracht te kort komen om het op te nemen tegen volwassen tegenstanders. We hebben al nieuwe spelers gevonden maar de voetbalbond maakt geen haast deze spelers in te schrijven. Toch speelden de jongens niet slecht. Men bleef netjes combineren en aanvallen maar sommige spelers kwamen simpelweg kracht te kort. De eerste wedstrijd tegen Cape Cape Maputo ging met 1-0 verloren door een toevalstreffer in de tweede helft, pure pech.

De tweede wedstrijd, om de nationale beker beheersten onze spelers de wedstrijd maar door een eigen treffer en een strafschop was het moeilijk een goed resultaat te verkrijgen zeker toen de scheidsrechter een buitenspeldoelpunt toekende aan MAHAFIL en ons een strafschop onthield. We wisten nog 3-1 te maken maar het team had de moed al opgegeven en het werd 4-1.

De tweede competitiewedstrijd tegen het sterke AZAR wisten we goed mee te voetballen maar door de geringe lengte van onze verdedigers leverde iedere hoekschop een doelpunt op voor de tegenstander. Het werd uiteindelijk 4-0 voor AZAR.

Delen met anderen | Terug naar de hoofdpagina

Geef commentaar

Geef a.u.b. uw naam hier.

Dit is om geautomatiseerde berichten te voorkomen.

Schrijf uw commentaar hier.

Verzenden