Blessureleed voor eerste elftal Nova Aliança 3e Liga

zo
25
mei
2008

BlessureleedHet is al erg genoeg dat de scheidsrechters partij kiezen voor de tegenstander maar nu wordt de selectie ook nog getroffen door een ware blessuregolf. Na de eerste wedstrijd tegen Cape Cape Maputo waarbij onze jonge spelers het veld werden afgeschopt en geslagen zonder dat de scheidsrechter ingreep zijn veel spelers afgehaakt met blessures. Men stelt zelfs een keeper als spits op vanwege de personele problemen. Ondanks deze problemen speelde het team een behoorlijke partij voetbal maar de invallers zijn zo jong dat ze kracht te kort komen.

De derde competitie wedstrijd uit tegen MAHAFIL ging met 2-1 verloren met de aantekening dat de scheidsrechter een glaszuiver doelpunt van Agostinho afkeurde. Ons doelpunt werd gescoord door de aanvoeder Manuel na een voorzet van Agostinho.

Voor de beker van de stad Maputo moest men uit spelen op het schiereiland Catembe tegen de club Catembe. Omdat we enkele lichtgebleseerden wat rust gunden werden enkele B1 spelertjes opgesteld. We verloren met 3-1 door een doelpunt van onze 1.90 meter lange spits Sergio die eigenlijk keeper is.

Het vierde competitie duel ging met 3-2 verloren tegen União Maputo die op de tweede plaats op de ranglijst staat. Alle twee de doelpunten werden gescoord door alweer Sergio. Helaas miste Agostinho een penalty anders hadden we nog een puntje kunnen behalen. Ook hier riekten de doelpunten van de tegenstander naar buitenspel

De club zoekt naar enkele spelers om de selectie aan te vullen want met 12 selectiespelers kun je geen hele competitie spelen. Helaas blijken enkele spelers langdurig geblesseerd.

Delen met anderen | Terug naar de hoofdpagina

Geef commentaar

Geef a.u.b. uw naam hier.

Dit is om geautomatiseerde berichten te voorkomen.

Schrijf uw commentaar hier.

Verzenden