Uitstekend spel tegen MAHAFIL en UNIÃO

zo
31
aug
2008

Nova Alianca - MAHAFIl 1-1 In deze wedstrijd zagen we een andere ploeg dan vorige week aangezien Joia gewoon weer in het doel stond in plaats van verdediger en met middenvelder Manuel noodgedwongen in de spits omdat aanvoerder/trainer Agostinho te veel last had van zijn voet om te spelen. Het team speelde goed en zette de tegenstander, middenmoter MAHAFIl meteen vast op de eigen helft. Na een prachtig afstandschot van Manuel stond het halverwege 1-0 voor ons. Later in de wedstrijd speelde de tegenstander alles of niets wat in de slotfase van de wedstrijd een tegendoelpunt opleverde. Maar het combinatievoetbal van ons team was eem lust voor het oog.

UNIÃO MAPUTO - NOVA ALIANCA 1-1 In deze wedstrijd toonde ons team aan hoe onterecht we behandeld worden door de scheidsrechters en voetbalbond. Tegen de koploper speelden we de beste wedstrijd van het seizoen. Met veel inzet en technisch vermogen werd de tegenstander weggespeeld. Gelukkig kon Agostinho weer spelen en in een vrije rol achter centrumspits Egas kon hij het team voorgaan in de strijd. Na een prachtige individuele actie van Agostinho stond het zeer terecht 1-0 en het was jammer dat nog veel kansen gemist werden. Ook in de tweede helft had ons team het beste van het spel. Maar helaas gooide de scheidsrechter weer roet in het eten door 2 minuten voor tijd een speler van de tegenpartij in duidelijke buitenspelpositie door te laten spelen. Onze spelers bleven helaas staan omdat ze dachten dat er toch wel afgefloten zal worden maar ze hadden beter moeten weten en door moeten gaan. Daardoor werd het toch nog een gelijkspel. Maar complimenten voor deze jonge, door blessures getroffen ploeg die bewijst met de beste clubs mee te kunnen.

nova aklnova alianca nova alianca

MEISJESTEAM Na het de winst in ons eigen voetbaltoernooi gaan onze meisjes spelen in een toernooi in de wijk Hulene. We wensen ze veel succes.

BEACHSOCCER Onze voetbalschool is bezig met de voorbereidingen van een eigen beachsoccer afdeling. We zijn dicht bij het strand dus het is een goed idee hiervan gebruik te maken.

Delen met anderen | Terug naar de hoofdpagina