Slechte wedstrijd Nova Alianca

zo
17
mei
2009

Vorige week een prachtige wedstrijd en deze zaterdag een draak van een wedstrijd. Ons team was niet geconcentreerd aan de wedstrijd begonnen tegen de zeer matige tegenstander Beira Mar de Catembe. Het liep niet en de spelers begonnen meer te praten dan te spelen. De tegenstander bakte er ook niets van zodat iedereen dacht aan een gelijkspel maar door een gelukkig afstandsschot wist de tegenstander te scoren daarna drongen we nog wel aan maar tevergeefs. Het is een wedstrijd om snel te vergeten. We hadden veel publiek zo`n 500 mensen en dat is een record. Nova Alianca - Beira Mar de Catembe eindigde in 0-1.

Ons jeugdteam van Nova Alianca deed het deze zaterdag veel beter en wist opnieuw een 1-1 gelijkspel te behalen tegen een elftal van een 1ste Ligaclub Ferroviario de Maputo, De jongetjes hebben geen moeite zich aan te passen aan het hoogste niveau van het jeugdvoetbal. Dat is een hele prestatie.

A semana passada jogamos como estrelas e este sabado jogamos muito mal. Isto e futebol. Os nossos meninos não foram concentrado e comecaram de falar em vez de jogar. O nosso adversario Beira Mar de Catembe jogou tambem muito mal mas conseguiou de marcar um golo depois tentamos fazer um golo mas não foi nada. Vamos esquecer este jogo rapidamente. Houve muito publico mais de 500 pessoas. Resultado final Nova Alianca - Beira Mar de Catembe 0-1.

Os nossos infantis de Nova Alianca jogaram de novo muito bem contra miudos dum clube de mocambola Ferroviario de Maputo. Mais uma vez um empate. Resultado final Nova Alianca - Ferroviaro de Maputo 1-1.

Delen met anderen | Terug naar de hoofdpagina