Feestdag Moments of Joy Foundation groot succes

zo
11
okt
2009

Op vrijdag 2 oktober was er weer een groot feest voor onze leerlingen van de armenschool met een echte DJ en een rapgroep met veel leuke muziek waar de kinderen op konden dansen. Onze eigen rapgroep kon echter niet maar dat wwas niet te merken. Daarna waren er diverse spelletjes zoals tikketje, hardlopen. Ook ontbrak het uitdelen van de kleding niet aan de allerarmsten en waren er kiphapjes en snacks met limonade. Omdat er veel kinderen waren werd het feest in twee delen gesplitst en was er op zaterdag hetzelfde programma.

Zaterdagochtend werd begonnen met het jongensvoetbaltoetnooi voor kinderen uit district 4. Er zijn 6 teams met maximaal 15 spelers. Het toernooi wordt georganiseerd door onze voetbalschool Leeuwen van Laulane en zal enkele weken duren.

Na afloop van het feest waren er toespraken want het project bestaat 15 jaar en werden de vrijwilligers bedankt die een groot succes van het feest hebben gemaakt.

Het feest werd ook dit jaar weer mogelijk gemaakt door de Moments of Joy Foundation uit Den Haag.

No dia 2 de outubro havia uma grande festa para os alunos da nossa Escola de Rua com um verdadeira DJ e um grupo de rap com muito musica para deixar as criancas dancar. Havia tambem muito jogos e havia tambam roupa para as criancas mais pobres. Naturalmente as criancas tiveram comida e um refresco. Havia muitas criancas e por isso organizamos a festa tambem no sabado.

Sabado de manha comecamos com um torneio de futebol para meninos. Ha 6 equipas com 15 jogadores cada equipa. Tudo e organizado pela nossa escola de futebol Leões de Laulane e vai andar diversas semanas.

No fim havia umas palestras porque o nosso projecto faz 15 anos. Tambem agrademos os voluntarios.

Doador Moments of Joy Foundations Holanda

Delen met anderen | Terug naar de hoofdpagina