Costa de Sol - Nova Aliança 1-1

ma
29
okt
2007

Einde seizoenHet seizoen voor ons juniorenteam zit er op. De laatste wedstrijd eindigde in 1-1 ondanks de vele kansen die ons team in de tweede helft kreeg. Het team heeft moeite met scoren als de tegenstander zich beperkt tot verdedigen.

Men heeft 35 punten behaald : 8 overwinningen, 11 keer gelijk en 4 maal verloren. Met 28 gescoorde doelpunten en 21 tegendoelpunten. De meeste doelpunten werden gescoord door Helio (12) daarna komt Celso met 6. Als beste speler werd onze aanvoerder en laatste man gekozen. Drie van onze spelers werden geselecteerd voor de nationale jeugdselectie onder 17.

Op welke plaats we zijn geeindigd hangt af van het resultaat van de club CETA. Het wordt de 3de of 4de plaats. Dat is een uitstekend resultaat voor onze voetbalschool. Let wel we spelen tegen de A junioren van topclubs en wij zijn een kleine voetbalschool op amateurbasis. Het is het beste resultaat sinds 1999 toen we nationaal jeugdkampioen werden in de stad Beira.

Afgelopen zaterdag werd dan ook een feestje georganiseerd voor de spelers (inclusief de spelers van de B1 die waren ingevallen toen we werden getroffen door een blessuregolf), de trainersstaf, vrijwilligers en AIDS activisten die tijdens de wedstrijden voorlichting gaven aan het publiek. Ook een woord van dank voor de club Nova Alianca in wiens naam we spelen en die de spelersadministratie verzorgde. Tenslotte een woord van dank aan ons trouwe publiek dat soms zeer vroeg moest opstaan om ons te kunnen aanmoedigen.

Veel succes volgend seizoen samen met de meisjesselectie.

Einde seizoen

Einde seizoen

 

Delen met anderen | Terug naar de hoofdpagina

Geef commentaar

Geef a.u.b. uw naam hier.

Dit is om geautomatiseerde berichten te voorkomen.

Schrijf uw commentaar hier.

Verzenden